Marts 20, 2023 · Skrivet af admin

Mindre papir og mere vækst hos Borup Auto

2022 blev på flere måder et rigtigt godt år for Borup Auto, der har mere end 45 år på bagen som lokalt autoværksted og senest også som bilforhandler: Allervigtigst ku’ man fortsætte væksten med flere og flere glade kunder og endte med at modtage Spar Nords og BDO’s erhvervspris ”Succesvirksomhed 2022”. Men samtidig fik virksomheden også taget hul på en nødvendig modernisering af bogholderi og administration med indførelse af det cloud-baserede økonomisystem ”E-conomics”.

Af virksomhedens 14 medarbejdere er det Mette Schrøder og Helene Christensen der til daglig er på kontoret, hvor de tager sig af alt når det kommer til administration, økonomi og bogføring – og siden 1. januar 2022 er det sket i et tæt samarbejde med Mette Thomas Revision.

”Nøglen i vores samarbejde har været økonomisystemet ”E-conomics”, som vi trinvis har taget i brug hen over 2022. Nu lægger vi selv alle leverandørfakturaer ind digitalt og de omkring 4.000 årlige kundefaktuaer – store som små – laves også i ”E-conomics”. Så faktisk gør vi mere selv nu og har skåret kraftigt ned på de mange papir-bilag samtidig med, at arbejdsgangene går hurtigere. Vi har ikke nogen regnskabsuddannelse, men medarbejderne i Mette Thomas Revision har været rigtigt gode til at oplære os og hjælpe med detaljerne,” fortæller Mette Schrøder.

+ + +
Mette Thomas Revision

Find flere artikler here

Februar 10, 2023 · Skrivet af admin
Gjeddesdal Gods på vej mod digitalisering af al økonomistyring Gjeddesdal Gods, der ejes af Søren og Helena Nymann, er en virksomhed med over 11.000 m2 udlejet til erhverv og en..
Læs mere
April 3, 2023 · Skrivet af admin
”Jeg sparede bogholderen, og fik en samarbejdspartner!” Da Autohjørnet-Køge efter Corona-perioden skulle tilpasse og reorganisere forretningen, var der brug for nytænkning på flere fronter: Der skulle fuld fokus på kunderne,..
Læs mere