+ + +
Case

Gazelle-virksomhed

Gazelle-virksomhed

I foråret 2022 vedtog Folketinget en ny bogføringslov, der pr. 1. juli trådte i kraft for alle virksomheder i Danmark. Formålet med loven er at få digitaliseret og automatiseret virksomhedernes bogholderi. Men allerede før loven trådte i kraft tog Mette Thomas Revision initiativ til at informere alle vores kunder om konsekvenserne af den ny lovgivning og tilbyde de værktøjer og services, der er nødvendige for at leve op til den ny bogføringslov.

Ny bogføringslov

”Fra efteråret 2021 besluttede vi at satse helhjertet på at være på forkant af udviklingen, når det gælder digitalisering og automatisering af bogholderiet hos vores mindre og mellemstore kunde-virksomheder. For selvfølgelig skal vi hjælpe vores kunder med at leve op til den ny bogføringslov – men det vigtigste er faktisk den besparelse i både tid og penge, som kunderne har opnået,” fortæller direktør Mette Thomas.

Når alle regninger betales digitalt, alle bilag registreres løbende digitalt og al bogføringsarbejde sker digitalt bliver processen langt mere rationel og tidsforbruget mere hensigtsmæssigt både i virksomheden og hos revisionspartneren, der skal lave bogholderi og i sidste ende regnskabet.

50 nye kunder og Gazelle-pris
”Fordi vi offensivt har været ude i markedet og informere om den ny bogføringslov på forkant, har vi fået henvendelse fra en række nye virksomheder, der har villet høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dem med at efterkomme de nye krav. Og helt konkret har det betydet, at vi gennem 2022 har fået omkring 50 nye kunder i Radix og Mette Thomas Revision – og det er vi selvfølgelig rigtig glade for,” tilføjer Mette Thomas.

Som et konkret bevis på fremgangen er Radix og Mette Thomas Revision blevet kåret som Gazelle-virksomhed af dagbladet Børsen.