+ + +
Mette Thomas Revision

Bogføring

Det rigtige økonomi-system?
Din virksomhed har sikkert allerede et økonomisystem – E-conomics, C5 eller et andet. Men passer systemet til din virksomheds behov – og bruger I systemets faciliteter og muligheder optimalt? Vi starter et samarbejde med sammen at finde svar på disse spørgsmål – og i MTR kan vi arbejde med alle økonomisystemer.

Gør-det-selv – eller la’ os!
Effektiv bogføring handler om, at alle regninger betales og bogføres digitalt, alle fakturaer sendes digitalt, og alle bilag registreres kun én gang digitalt – og det hele sker løbende, så I altid er ajour med både indtægter og udgifter, herunder lønninger.
Et samarbejde med Mette Thomas Revision betyder, at vi fordeler opgaverne, så de passer 100% med din virksomheds ressourcer: I varetager selv de opgaver, I ønsker – og la’r os om resten. Vi er flexible – og kan hjælpe, hvis du fx pludselig står og mangler en bogholder i en periode. Og du betaler naturligvis kun for de timer, vi bruger på opgaverne, og din virksomhed har altid en fast, primær kontaktmedarbejder hos os!

En plan for digitalisering
Når din virksomhed indleder et samarbejde med Mette Thomas Revision starter vi med sammen at lave en plan for, hvordan vi kan digitalisere og effektivisere jeres bogføring, så vi minimerer tidsforbruget hos jer og os. Og alle forandringer behøver ikke ske på én gang – vi laver en trinvis plan, som I er trygge ved og som matcher jeres ressourcer

Lad os ta’ en snak om, hvordan din virksomhed gør bogføring smartere!

Regnskab og revision

Vi servicerer virksomheder med den daglige bogføring. Vi har en bred erfaring fra mange forskelligartede virk-somheder, hvor vi aflaster det daglige bogholderi.
Læs mere

Skat og Moms

Indberetning af din eller sel-skabets selvangivelse følger som en naturlig del med til udarbejdelsen af dit årsregn-skab.
Læs mere

Løn, HR og rådgivning

Intet er mere følsomt i en virksomhed, end at medarbejderne får den korrekte løn udbetalt – hver gang!
Læs mere
+ + +
Vi ser frem til at høre fra dig

Tag helt uforpligtende kontakt